Dette sier våre fornøyde kunder om oss!

Vi er meget fornøyd

Bendler Bygg AS bruker Tag Bydd AS ved Tadeusz Grabowski som vår rådgiver og kontrollør ved oppførsin Haki stillas over fem meter. Vi har også brukt ham som instrukltør når vi har kurset våre ansatte i montering av stillas opp til 9 meter. Bendler Bygg AS er meget fornøyd med Tag Bygg AS. Grabowski er dyktig, nøyaktig og har fokus på sikkerhet. Vi er trygge på at vi oppfyller myndighetskravene til stillasmontering når vi bruker Tag Bygg AS.

David Bendler - Daglig Leder, Bendler Bygg AS

Holder alle sikkerhetsstandarder

Knu Bygg og Renovering AS er veldig fornøyd med Tag Byugg. Han holder alle sikkerhetsstandarder. Grabowski er dyktig og nøyaktig. Dette er en person som jeg gjerne vil anbefale for fremtiden

Krzysztof Nurzynski - Knu Bygg og Renovering AS

Vil fortsette å bruke Tagg Bygg AS

Vi har benyttet Tagg Bygg AS til å kurse våre ansatte tidligere, og vi anser Tag Bygg AS v/ Tadeusz Grabowski som en ryddig og profesjonell aktør som tilfredsstiller våre behov. Steen Lund AS og Ditt Mannskap AS vil fortsette bruke Tagg bygg AS ved senere anledninger da vi er godt fornøyd med produktet de leverer.

Slawomir Sordyl - Avdelings leder, Steen Lund AS

Er veldig fornøyd :)

Jeg trengte lift kurs til malere og det hastet! TAG BYGG AS ordnet dette raskt og effektivt for mer, er veldig fornøyd :)

Petter Nygaard- Avdelingsleder, Stor Oslo A-Personell

Kunnskapsrike, pålitlige, løsningsorienterte og hyggelige

Mitt firma har gjennomført flere kurs hos TAG BYGG AS og erfaringene har kun vært gode. Kunnskapsrike, pålitlige, løsningsorienterte og hyggelige kursholdere, som kan anbefales.

Øyvind Jansen - Øyvind Jansen AS

Bildegalleri

Her kan du se bilder på noen av våre prosjekter vi har jobbet med.

Følg oss gjerne på Facebook 

Hjemmeside opprettet av